Welkom op mijn vernieuwde website, waar wij met zorg de mooiste occasions voor u presenteren. In 2012 ben ik begonnen met Rekoert Auto’s gespecialiseerd in de in- en verkoop van jonge exclusieve auto’s van alle merken. Persoonlijkheid, laagdrempeligheid en kwaliteit zijn drie belangrijke kernwaarden wat wij zo nauwkeurig mogelijk nastreven.

De interesse in de automotive sector was in mijn kinderjaren al gewekt. Niet geheel onverwacht heb ik voor de HBO-opleiding gekozen bij de IVA Business School in Driebergen. Aangevuld met een Master in Business Administration bij TIAS in Utrecht en ervaring bij diverse autobedrijven en merkdealers is Rekoert Auto’s dagelijks bezig om bijzondere, mooie en exclusieve voertuigen te vinden en daarmee de wens van de klant uit te laten komen.

Kwaliteit en de juiste balans tussen prijs en kwaliteit bieden is keer op keer een uitdaging, maar voor ons een vanzelfsprekende basis. Onze geïmporteerde voertuigen worden uitsluitend ingekocht via officiële Europese merkdealers. Naast onze voorraad, worden er regelmatig klantspecifieke auto’s geleverd op basis van zoekopdrachten. Vanwege de kleine voorraad, beperkte overheadkosten en een klein team kunnen onze auto’s en diensten aangeboden worden tegen scherpe prijzen.

Heeft u een specifieke auto in gedachten met bijvoorbeeld een speciale uitvoering of motorisering? En staat deze niet tussen bij onze collectie? Dan kunt u een zoekopdracht indienen, waarna wij in ons netwerk op zoek gaan naar uw gewenste auto. Wij kunnen de auto rijklaar afleveren op locatie bij u thuis of uw bedrijf, maar u kunt deze ook ophalen bij ons in Lopik.

Niet alleen voor in- en verkoop bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor financiering en verzekering van uw nieuwe auto kunt u bij ons terecht. Aangezien de meeste voertuigen nog fabrieksgarantie hebben, kunnen garantieafwikkelingen, reparatie en onderhoud plaatsvinden bij elke merkdealer in Nederland. Natuurlijk kunnen wij ook deze zorg op ons nemen, zodat uw auto altijd in topconditie blijft. Gezien de kleinschaligheid van ons bedrijf, adviseren wij u om even te bellen alvorens u bij onze voorraad komt kijken, omdat wij vaak onderweg zijn om auto’s te vinden en verkoopklaar te maken. U bent altijd welkom om bij ons langs te komen, zodat wij u persoonlijk kunnen informeren over onze diensten. Dit kan natuurlijk ook in de avonduren en op zaterdag. Stuur gerust een e-mail naar info@rekoertautos.nl of bel naar 0612148900